Ga naar hoofdinhoud

HG Activiteitenfonds

Download hier de documenten omtrent het Hanzehogeschool Groningen (HG) Activiteitenfonds voor het jaar 2022-2023. Voor vragen omtrent het fonds kun je een mail sturen naar de penningmeester (penningmeester@ssa-web.nl).

Profileringsfonds '22-'23

Voor alle bestuurders van het collegejaar ’22-’23 is de nieuwe regeling omtrent het Profileringsfonds te vinden. Let op: er is onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten HG-studentenorganisaties. Het gaat hier om overige organisaties en om studieverenigingen. Weet je niet zeker waar je onder valt? Neem in dat geval contact op met de penningmeester van de Stichting Studenten Activiteiten (SSA).
De aanvraag dient online ingeleverd te worden. De mappenstructuur is online aanwezig.

Let op! De puntentabel zoals gepubliceerd in het document SSA Regeling Profileringsfonds 2022-2023 Bijlage 1: Studentenstatuut bijlage 2A  is in het besluitvormingstraject Studentenstatuut 2023-2024 gewijzigd.
De juiste tabel is te vinden in het studentenstatuut 2023-2024 (Bijlage 2A) én in het document SSA Regeling Profileringsfonds 2023-2024 Bijlage 1: Studentenstatuut bijlage 2A .

Profileringsfonds '23-'24

Voor alle bestuurders van het collegejaar ’23-’24 is de nieuwe regeling omtrent het Profileringsfonds te vinden. Let op: er is onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten HG-studentenorganisaties. Het gaat hier om overige organisaties en om studieverenigingen. Weet je niet zeker waar je onder valt? Neem in dat geval contact op met de penningmeester van de Stichting Studenten Activiteiten (SSA).

De aanvraag dient online ingeleverd te worden. De mappenstructuur is online aanwezig.

Green Label

Het Green Label is opgezet in 2021. Aan de hand van het Green Label document kunnen HG-studentenorganisaties een maximum van drie sterren behalen. Verdere toelichting is te vinden in het document.

Internationaliseringssubsidie A en B

Meer informatie over deze subsidie is te vinden in de bijlage. Dit zal niet worden vertaald, omdat alle documentatie in het Engels aangeleverd moet worden als een aanvraag wordt ingediend.

Studentenstatuut

Onderstaand vind je het studentenstatuut.

Overige documentatie

Onderstaand vind je alle overige documentatie.

Kennismakingsdocument:

Het kenningsmakingsdocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Kenningsmakingsdocument.

Opstartdocument:

Het opstartdocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Opstartdocument.

Stafbureaudocument:

Het stafbureaudocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Stafbureaudocument.

Juridisch document :

Het juridisch document voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Juridisch document

Ondersteunend document:

Het ondersteunend document voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Ondersteunend document.

Commissie van Advies (CvA) Reglement:

Twee keer per jaar organiseert de SSA een Commissie van Advies-vergadering. Hierin presenteert het bestuur onder andere haar beleidsplan of jaarverslag. Voor deze vergadering is een reglement opgesteld. Deze is hier te vinden: CvA-Reglement.

Voorzieningenbeleid:

Er is een voorzieningenbeleid gemaakt voor de HG-studentenorganisaties. Het voorzieningenbeleid: Voorzieningenbeleid HG-studentenorganisaties.

Privacybeleid:

Het privacybeleid van de SSA: Privacybeleid Stichting Studenten Activiteiten.

Partnerbrochure:

Interesse in een eventuele samenwerking? In de partnerbrochure wordt een beeld gegeven van de mogelijkheden die de SSA biedt omtrent een eventuele samenwerking. Partnerbrochure 2022 – 2023

Back To Top