Ga naar hoofdinhoud

HG Activiteitenfonds

Download hier de documenten omtrent het Hanzehogeschool Groningen (HG) Activiteitenfonds voor het jaar 2021-2022. Voor vragen omtrent het fonds kun je een mail sturen naar de penningmeester (penningmeester@ssa-web.nl).

Formulier: https://fd7.formdesk.com/hanzehogeschoolgroningen/HG_Activiteitenfonds

Profileringsfonds '22-'23

Voor alle bestuurders van het collegejaar ’22-’23 is de nieuwe regeling omtrent het Profileringsfonds te vinden. Let op: er is onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten HG-studentenorganisaties. Het gaat hier om overige organisaties en om studieverenigingen. Weet je niet zeker waar je onder valt? Neem in dat geval contact op met de penningmeester van de Stichting Studenten Activiteiten (SSA).

De aanvraag dient online ingeleverd te worden. De mappenstructuur is online aanwezig.

Profileringsfonds '21-'22

Voor alle bestuurders van het collegejaar ’21-’22 is de nieuwe regeling omtrent het Profileringsfonds te vinden. Let op: voor het tweede inlevermoment zal een jaarverslag, inclusief jaarplanning, goedkeuring van de algemene ledenvergadering en goedkeuring van de Dean op het jaarverslag ingeleverd moeten worden via SharePoint. Er zullen willekeurige elk jaar steekproeven worden gehouden bij een aantal HG-studentenorganisaties, dus het is nog steeds van belang om de bewijslast van alle activiteiten bij te houden in jullie interne administratie. Daarbij is ook de mogelijkheid tot feedback krijgen op de aangeleverde bewijslast. Lees het document goed door voor alle veranderingen.

Richtlijnen Profileringsfonds i.c.m. COVID-19 2021-2022

Van 13 november 2021 tot en met 14 januari 2022 waren er strikte maatregelen in gang gezet wegens COVID-19 waardoor vele HG-studentenorganisaties activiteiten moesten afzeggen. Daarom is voor deze periode een aparte regeling opgesteld.

Internationaliseringssubsidie A en B

Meer informatie over deze subsidie is te vinden in de bijlage. Dit zal niet worden vertaald, omdat alle documentatie in het Engels aangeleverd moet worden als een aanvraag wordt ingediend.

Formulier: https://fd7.formdesk.com/hanzehogeschoolgroningen/InternationalisationGrant?_ga=2.14370551.1767565046.1600670657-1866749929.1574754491

Green Label

Het Green Label is opgezet in 2021. Aan de hand van het Green Label document kunnen HG-studentenorganisaties een maximum van drie sterren behalen. Verdere toelichting is te vinden in het document.

Studentenstatuut

Onderstaand vind je het studentenstatuut.

Overige documentatie

Onderstaand vind je alle overige documentatie.

Kennismakingsdocument:

Het kenningsmakingsdocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Kenningsmakingsdocument.

Opstartdocument:

Het opstartdocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Opstartdocument.

Stafbureaudocument:

Het stafbureaudocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Stafbureaudocument.

Overdrachtsdocument:

Het overdrachtsdocument voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Overdrachtsdocument.

Ondersteunend document:

Het ondersteunend document voor studentenorganisaties van de Hanzehogeschool Groningen. Deze is hier te vinden: Ondersteunend document.

Commissie van Advies (CvA) Reglement:

Twee keer per jaar organiseert de SSA een Commissie van Advies-vergadering. Hierin presenteert het bestuur onder andere haar beleidsplan of jaarverslag. Voor deze vergadering is een reglement opgesteld. Deze is hier te vinden: CvA-Reglement.

Voorzieningenbeleid:

Er is een voorzieningenbeleid gemaakt voor de HG-studentenorganisaties. Het voorzieningenbeleid: Voorzieningenbeleid HG-studentenorganisaties.

Privacybeleid:

Het privacybeleid van de SSA: Privacybeleid Stichting Studenten Activiteiten.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.